Arysta
Arysta Lifescience
 • SAMEN DRAGEN WE BIJ AAN LAND-, TUINBOUW EN VOEDSELPRODUCTIE

  De wereldbevolking groeit voortdurend en heeft al meer dan 7 miljard mensen bereikt. Om voldoende voedselproductie te waarborgen, is het essentieel om boeren te helpen hun gewassen te beschermen en daardoor hun oogsten te maximaliseren en kwaliteit te leveren.

  Volgens de Europese Gewasbeschermingsvereniging zou de wereldwijde voedselproductie met 40 procent dalen als er geen doeltreffende instrumenten zijn om gewassen te beschermen tegen opbrengstverliezen door onkruid, ongedierte en ziekten.

  Door unieke combinaties van innovatieve gewasbeschermende technologieën en biologische oplossingen te ontwikkelen, helpen wij boeren om hun landbouwproductiviteit te verhogen en bij te dragen aan voedselveiligheid. Ons doel is om welvaart te cultiveren. Wij geloven dat wat we doen noodzakelijk en belangrijk is voor een duurzame toekomst.

 • SLUIT JE AAN BIJ ONS ONDERNEMINGSGEZINDE TEAM EN MAAK EEN VERSCHIL

  Ondernemingszin is één van onze kernwaarden. Wij stimuleren een proactieve benadering van werk en het delen van nieuwe ideeën en best practices. Elke medewerker heeft de gelegenheid om een ​​leider van zijn eigen project te worden, waarbij gerekend kan worden op alle noodzakelijke ondersteuning, begeleiding en expertise van collega’s. Onze nauwe samenwerking met alle teams binnen de organisatie bevordert de uitwisseling van nieuwe voorstellen en een snelle goedkeuring.

  Onze medewerkers waarderen hun persoonlijke verantwoordelijkheid en absolute integriteit en hebben een diep respect voor individuen en het milieu. De heersende werkstijl is open en praktisch, en legt de nadruk op openhartigheid. Wij zien deze waarden elke dag op het werk en deze geven vertrouwen en kracht aan onze medewerkers.

  Wij zijn allemaal trots op wat we doen, en wij nodigen u uit om u bij ons aan te sluiten om een ​​verschil te maken.

 • ALLE BEDRIJVEN ZIJN VERSCHILLEND, MAAR WIJ ZIJN UNIEK

  Ons unieke ‘Asset-Lite, High-Touch’ bedrijfsmodel maakt ons onderscheidend en stelt ons in staat hoogwaardige producten te ontwikkelen en te leveren die het beste antwoord bieden op de behoeften van de klant.

  Onze unieke combinatie van producten — van zaadbehandeling tot gewasbescherming tot biosolutions – biedt volledige technologieën voor gewassen.

  Onze unieke onderzoekscapaciteiten — een wereldwijd excellent onderzoekscentrum voor zaadbehandeling, een uitzonderlijke faciliteit voor biocontrol, een excellente biosolutions fabriek en faciliteiten voor het formuleren van gewasbeschermingsmiddelen – zijn de motivatie voor onze innovatieve aanpak.

  Onze unieke mensen hebben uiteenlopende achtergronden, deskundige kennis, ware toewijding aan wat ze doen en uitzonderlijke persoonlijkheden, waardoor ons bedrijf een aantrekkelijke plek is om te werken.

  Onze unieke groeimogelijkheden worden gedreven door onze wereldwijde aanwezigheid, nieuwe markt- en productacquisities, en een strategische focus op opkomende markten met een hoge groei. Deze bieden goede vooruitzichten voor een uitzonderlijke carrièreontwikkeling.

Functies

Een breed scala aan functies ondersteunen ons bedrijf. Verken hun rol in onze organisatie.

 • Finance

  Finance

  Onze afdeling Financiën beïnvloedt strategische beslissingen door toezicht op en het beheer van financiën en boekhoudkundige diensten. Het ontwerpt en implementeert ons beleid op het gebied van boekhouding, financieel beheer en kredietbeheer. De boekhouding verwerkt financiële transactie, financiële controle, zorgt voor naleving van wettelijke en interne processen en Credit Management, voert risicoanalyses uit, is verantwoordelijk voor de betalingen en optimaliseert financiële middelen.

  Vacatures
 • Human Resources

  Human Resources

  Betrokkenheid en vaardigheden zijn essentieel om onze zakelijke doelen te bereiken. De HR afdeling ondersteunt op vele manieren de bedrijfsstrategie middels werving, training, ontwikkeling, salaris en arbeidsvoorwaarden, veranderingsmanagement en organisatorische veranderingen. HR werkt nauw samen met het operationeel management en adviseert ons management in strategische besluitvorming.

  Vacatures
 • Informatie Technologie

  Informatie Technologie

  Informatie Technologie heeft de taak om effectieve, betrouwbare, veilige en innovatieve informatiesystemen te ontwerpen, te ontwikkelen en te onderhouden die onze strategieën en doelstellingen ondersteunen. De IT-functie onderhoudt ook onze technologie-infrastructuur en beheert een breed scala van IT-projecten.

  Vacatures
 • Regulatory

  Regulatory

  Onze regulatory afdeling zorgt ervoor dat nieuwe producten en technologieën succesvol door alle fasen van de goedkeuringen met regelgevende instanties gaan. Hiermee verkrijgen wij het wettelijk recht om onze oplossingen aan telers te kunnen aanbieden. Dit complexe proces vereist veel interactie met verschillende entiteiten, zowel intern als extern, en vraagt ​​een uitstekende kennis van juridische procedures en overheidsinstanties

  Vacatures
 • Research & Development

  Research & Development

  Onze R&D afdeling brengt nieuwe oplossingen voor de markten die we bedienen. Onze wetenschappers, chemici en technici ontwikkelen nieuwe formuleringen, stellen geavanceerde kwaliteitscontrolemethoden voor, geven uitvoering aan productscreening en leiden veldonderzoeken. Het werk van ons R&D-team is essentieel om aan de eisen van de huidige markt te voldoen.

  Vacatures
 • Sales & Marketing

  Sales & Marketing

  Sales & Marketing speelt een cruciale rol bij het opbouwen van duurzame partnerschappen. Ons verkoopteam heeft regelmatig contact met klanten en partners en biedt oplossingen die aan de behoeften van de eindgebruiker voldoen. Ons marketingteam richt zich op toekomstige trends, zodat we kunnen anticiperen op toekomstige behoeften, en blijven werken aan geavanceerde oplossingen. Sales & Marketing zijn ook verantwoordelijk voor effectieve productgerelateerde communicatie.

  Vacatures
 • Supply Chain, Quality en HSE (Health, Safety & Environment)

  Supply Chain, Quality en HSE (Health, Safety & Environment)

  Supply Chain optimaliseert de kosten van verkochte goederen en is verantwoordelijk voor demand planning, inkoop, logistiek, voorraadbeheer en productie. Het voert ook kwaliteitscontrole uit, beheert onze ISO-kwaliteitsnormen, levert klantenservice en houdt toezicht op onze gezondheids-, veiligheids- en milieuprogramma’s. De veiligheid van onze mensen is onze eerste prioriteit.

  Vacatures